gehoord op

Een multifunctionele garagebox van Multibox

Op zoek naar een garagebox in Enschede, Hengelo of Emmen? Dan is een Multibox de ideale oplossing.

De mogelijkheden van een Multibox garagebox

De mogelijkheden van een Multibox zijn eindeloos, echt waar. Gebruik een Multibox als:

  • handige werkplaats en opslag voor gereedschap en materiaal
  • veilige plek waarin goederen en machines veilig staan opgeborgen op een beveiligd terrein
  • zelfstandige ruimte buitenshuis voor voorraden van webshop etc.
  • plek om (rustig) te klussen aan zeilboot, motor, klassieke auto
  • 24/7 bereikbaar
  • vlakbij A35 en centrum Enschede
  • goede plaats om uw bedrijf te starten of vestigen

Multibox is er voor iedereen. Ondernemers, ZZP’ers, webshopeigenaren, handelaren, particulieren en doe-het-zelvers vinden ruimte bij Multibox. Ondernemers genieten daarnaast nog van fiscaal voordeel.

Veilige plek voor voorraad en administratie

Ben je zelfstandig ondernemer en zoek je een veilige plek voor je voorraad of bedrijfsadministratie – waar je altijd bij kan? De units van Multibox zijn 24/7 toegankelijk, uitstekend beveiligd en gelijkvloers bereikbaar.

Bedrijfsgoederen beveiligd opgeslagen

Je voorraden zijn geld waard. In de units van Multibox kan je bedrijfsgoederen inbraakveilig en brandveilig opslaan. De schone en droge box is dag en nacht toegankelijk, het hele jaar door.
Of gebruik de unit voor de opslag van archief. Je kan de box ook inrichten als showroom of werkplaats. Elke box heeft bovendien een officieel huisnummer zodat je de box als bedrijfsruimte kunt inschrijven. Daarnaast is het mogelijk om de units aan elkaar te koppelen tot een grotere ruimte geheel naar uw behoefte.

Handige werkplaats

Ben je ZZP’er met een klusbedrijf en zoek je een handige plek voor gereedschappen en werkmaterialen – waar je altijd bij kan? De units van Multibox zijn 24/7 toegankelijk en liggen op straatniveau: je rijdt met een bedrijfsbouw gewoon tot voor de deur van de box; je laadt de benodigde goederen in en rijdt vervolgens het afgesloten terrein af op weg naar de klant.

Al het materiaal onder een dak

Zet al je gereedschappen, steigermateriaal, ladders e.d. veilig neer in een box van Multibox. Zo beschik je over een centrale plek waar je ook al het werk kan voorbereiden. Je richt de box naar eigen voorkeur in, precies zoals het handig is. Met werkkasten, gereedschapswanden en een werktafel. En natuurlijk beschikt een Multibox over eigen stroom met een tussenmeter. Je kan optioneel zelfs krachtstroom aansluiten.

Werk vanuit huis en sla je voorraad beveiligd op

Een webshop eigenaar en liever niet meer de voorraad thuis? Kies voor een ruime unit van Multibox.
Dat is een zelfstandige ruimte waarin voorraden schoon en droog worden opgeslagen. Een inbraak- en brandveilige plek, die bovendien altijd op straatniveau ligt. Geen gesjouw met dozen dus: je rijdt gewoon met de auto tot vlak voor de deur van je Multibox. Omdat de unit is voorzien van een huisnummer, kan je hier goederen laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om de unit op afstand te laten bevoorraden. Informeer naar de mogelijkheden.

Rustige plek om te doe-het-zelven

Ben je in het bezit van een zeilboot, motor, klassieke auto of wil je even klussen, en zoekt je een plek om ongestoord te werken aan het onderhoud van je kostbare bezit – waar je altijd bij kan? Dan is een Multibox iets voor jou. Een Multibox is 24/7 toegankelijk, brandveilig, inbraakveilig en heeft alle elektrische aansluitingen.

Reserveren

Vrijblijvend een Multibox reserveren.

Een Multibox aanvragen