Een garagebox huren bij Multibox

Voor ieder idee de geschikte ruimte.

Een goed beveiligde garagebox huren bij Multibox waar je altijd bij kan

Bij Multibox hechten we enorm veel waarde aan jouw veiligheid en gemak. Elk complex is uitgerust met camerabeveiliging, een behulpzame huismeester en een speciale storingstelefoon voor noodgevallen. We zijn er trots op dat we het keurmerk Verhuurveilig hebben behaald, wat ons engagement bevestigt om jou een veilige en betrouwbare ervaring te bieden.

Om jouw huurervaring altijd veilig en zorgeloos te houden, voeren we regelmatig controles uit om mogelijke problemen te voorkomen. Van inspecties van onze panden tot het waarborgen van de kwaliteit van onze diensten, we nemen onze verantwoordelijkheid serieus.

Met het keurmerk Verhuurveilig en onze toewijding aan regelmatige controles, kun je met een gerust hart bij ons huren, wetende dat jouw veiligheid en comfort onze hoogste prioriteit hebben.

24/7 toegang

Bij ons krijg je niet alleen 24/7 toegang tot jouw eigen garagebox, maar implementeren we ook extra veiligheidsmaatregelen om jouw eigendommen te beschermen, vooral ’s nachts. Onze faciliteit is voorzien van geavanceerde beveiligingscamera’s die continu worden gemonitord. Bovendien werken we samen met een professioneel beveiligingsbedrijf dat specifiek tijdens de nachtelijke uren toezicht houdt op de locatie.

Dit zorgt ervoor dat jouw garagebox en de gehele faciliteit veilig en beveiligd blijven, zelfs wanneer je er niet bent. Met onze combinatie van 24/7 toegang en uitgebreide beveiligingsmaatregelen kun je met een gerust hart gebruik maken van jouw opslagruimte, wetende dat jouw eigendommen veilig zijn, dag en nacht

Waarom kiezen voor Multibox?

Een garagebox met eigen vestigingsadres en postadres

Iedere garagebox is voorzien van stroom

Beveiligde complexen met parkbeheerder

24/7 cameratoezicht

Sanitaire voorzieningen op ieder complex

Huismeester voor onderhoud en makkelijk contact

Warm en koudwater voorzieningen

Multifunctionele garageboxen

Een garagebox die bij je past

Voor ZZP’ers, MKB’ers, ondernemers, verenigingen en particulieren verhuurt Multibox functionele opslag- en bedrijfsruimtes in Enschede en Hengelo. De boxen zijn in verkrijgbaar in verschillende groottes en worden gebruikt als werkplaats, garage, opslagplaats voor voorraad, gereedschappen, meubelen en marktkramen of zelfs als archiefruimte.

Goed beveiligde garageboxen

Wij hechten enorm veel waarde aan de beveiliging en toegankelijkheid van onze complexen. Ieder complex is voorzien van camerabeveiliging en een eigen huismeester. Daarnaast is Multibox voorzien van verschillende certificaten en keurmerken. Zo huur je altijd met een veilig gevoel, en dat vinden we belangrijk.

Impressie van Multibox

Meer informatie over onze garageboxen?

Vul je gegevens in of neem telefonisch contact met ons op.

Tijdelijke actie!

Kies voor een jaarcontract en krijg de onderstaande voordelen.