Garageboxen van Multibox

Garageboxen in Hengelo, Enschede en Emmen met de beste voordelen.

Veilig: 24x7 beveiligd

Onze Multibox complexen zijn ontworpen met veiligheid als topprioriteit en zijn uitgerust met geavanceerde camerabeveiligingssystemen. Dit biedt niet alleen een afschrikkende werking tegen potentiële indringers, maar zorgt ook voor een veilig gevoel als je aan het werk bent op één van onze complexen. Bovendien zijn de complexen voorzien van verschillende keurmerken en certificaten.

Toegang wanneer jij dat wil

Met Multibox heb je de vrijheid om toegang te krijgen tot je garagebox wanneer het jou uitkomt. Of het nu vroeg in de ochtend is of laat in de avond, onze faciliteiten zijn beschikbaar wanneer jij dat wilt. ’s Ochtends vroeg de werkbus aanvullen met extra spullen? Geen probleem.

Alle zaken eenvoudig regelen

Regel alles omtrent je garagebox in een handomdraai. Van het melden van storingen tot het direct contact leggen met de huismeester, alle benodigde handelingen zijn slechts een paar klikken verwijderd. Met onze gebruiksvriendelijke online interface kun je jouw garagebox beheren.

Garageboxen met handige extra's

Met een huismeester die ervoor zorgt dat het complex altijd in topconditie verkeert kun je erop vertrouwen dat jouw opslagruimte goed wordt onderhouden en veilig blijft. Daarnaast zijn onze complexen voorzien van warm en koud water en sanitaire voorzieningen.

Alle voordelen van Multibox

Een garagebox met eigen vestigingsadres en postadres

Iedere garagebox is voorzien van stroom

Beveiligde complexen met parkbeheerder

24/7 cameratoezicht

Sanitaire voorzieningen op ieder complex

Huismeester voor onderhoud en makkelijk contact

Warm en koudwater voorzieningen

Multifunctionele garageboxen

Impressie van onze complexen

Heb je een vraag? Stuur ons een bericht

Met garageboxen centraal gelegen in Twente en Emmen heeft Multibox vast een geschikte optie. Toch nog vragen? Stuur ons een bericht.

Tijdelijke actie!

Kies voor een jaarcontract en krijg de onderstaande voordelen.