gehoord op

Enschede

Onze vestiging in Enschede

Multibox Enschede is een beveiligd terrein met een 43-tal zelfstandige kleinschalige bedrijfs- c.q opslagruimten in de vorm van prefab betonnen garageboxen. Het complex is gelegen op het bedrijventerrein Lonnekerbrugstraat nabij de A35 en ook het centrum van Enschede is gemakkelijk aan te rijden.

In de units zijn bedrijfsactiviteiten toegestaan in milieu categorie 1 en 2 zoals vermeld in de lijst van toegelaten bedrijfstypen behorende bij het bestemmingsplan Havengebied Enschede. Omdat de units zijn voorzien van een huisnummer, kan je hier een bedrijf vestigen.

Het terrein is goed verlicht, volledig bestraat en beveiligd. Alle units liggen op straatniveau – je rijdt de (bedrijfs) wagen tot vlak voor de deur.

NIEUW! Er zijn ook containers te huur
Nieuw in het aanbod zijn 2 aluminium containers (8m2) die gehuurd kunnen worden voor kortere periodes (minimaal 3 maanden). Ontzettend praktisch voor degene die een korte-termijn-opslag zoekt van voorraden of huisraad. De boxen beschikken niet over ventilatie, elektra of een brievenbus.  

Vanaf €65,- per maand

* exclusief €7,95 servicekosten

Beschikbare boxen in Enschede
18 m2 – €165,99 per maand
21m2 – €188,63 per maand
24m2 – €214,49 per maand

* exclusief €23,- servicekosten

 

Een Multibox aanvragen